På dina villkor. Det är vårt löfte till dig.

Det står för vår övertygelse, det vi lovar att leverera, varje dag, var du än möter oss. Det står också för enkelhet. Ett synsätt som vi burit med oss sedan lång tid tillbaka.

Se vår film

Automatiserat logistikcentrum

Orios moderna logistikcentrum strax söder om Stockholm är navet i verksamheten. Anläggningens kapacitet och lokalisering – med anslutning till E4, Oxelösunds hamn, Skavsta flygplats och stambanan. Gör det lätt att snabbt expediera ordrar, oavsett transportslag, och få de beställda varorna på rätt väg. Logistikcentret är automatiserat och har avancerade säkerhetslösningar och faciliteter för att hantera farligt gods och returer. Ett perfekt centrallager för en svensk eller nordisk logistik- och varuförsörjning.

Vårt miljöansvar

Med sikte på ständiga förbättringar ligger det i Orios ansvar att kontinuerligt utveckla processer och arbetssätt som minimerar vår miljöpåverkan. Lika viktigt är att se till hela värdekedjan och bidra till konstruktiva samtal kring miljöansvar.

Besök vår moderna lageranläggning

Vill du se vårt moderna, effektiva lager med egna ögon? I så fall är du varmt välkommen på en guidad tur. Vi besöker alla avdelningar i anläggningen och hälsar på vår engagerade lagerpersonal.

Välkommen!

Boka en guidad tur