great

Vår story – På dina villkor

Det startade i Linköping för 70 år sedan då pionjären Gunnar Ljungström satte vingar på drömmen, eller rättare sagt…

På dina villkor. Det är vårt löfte till dig.

Det står för vår övertygelse, det vi lovar att leverera, varje dag, var du än möter oss. Det står också för enkelhet. Ett synsätt som vi burit med oss sedan lång tid tillbaka.

Det startade i Linköping för 70 år sedan då pionjären Gunnar Ljungström satte vingar på drömmen, eller rättare sagt… Han plockade av vingarna och utvecklade Saabs första personbil. Hans förmåga att kombinera ingenjörskonst med design gav både försprång och framgång. Den lade också grunden till den nyfikenhet och starka innovationsanda som vi drivs av än idag. 

Med ena foten i vårt arv och vår historia och den andra i framtiden söker vi i varje situation efter de bästa och smartaste lösningarna för dig som kund. Genom lång erfarenhet och ett gediget kunnande har vi förmågan att förutse och erbjuda lösningar som utvecklar och stärker din affär. Vi lyssnar till dina utmaningar och behov. Och eftersom ingen utmaning är den andra lik ger vi dig friheten att själv välja vilka lösningar som passar bäst för dig. Idag, imorgon och i framtiden.

Vi vet hur värdefullt ett starkt varumärke är. Därför kommer ditt varumärke alltid att vara viktigare än vårt och alltid att stå dina kunder närmast. Det lovar vi. För oss handlar det om att främja din affär genom att vara pålitliga och engagerade. Att alltid sätta din affär först. Och att ge det lilla extra för att tillgodose dina behov. Du ska alltid uppleva ett samarbete byggt på enkelhet, frihet och öppenhet.

Det är det vi menar med: På dina villkor.