Tredjepartslogistik

Orio Logistics är en logistikpartner inom tredjepartslogistik (3PL/TPL) som tar ett långtgående ansvar för våra kunders logistikkedja: från infrakt till lagerhantering, leverans och returhantering. Breda och flexibla logistiklösningar som utformas individuellt för era behov.

Heltäckande inom tredjepartslogistik

Att vara en bra logistikpartner handlar om så mycket mer än att bara lagerhålla varor. Det gäller att avlasta, ta ansvar och ge en flexibel service som stärker er konkurrenskraft och gör er mer snabbfotade. Grunden är Orios kompetenta och engagerade personal som med solid branscherfarenhet är proffs på tredjepartslogistik (3PL/TP). En annan av våra styrkor är den höga automatiseringen i vårt lager, där vi kan hantera alla typer av gods och orderstorlekar.

Brett tjänsteutbud inom tredjepartslogistik

Utöver lagerhantering erbjuder Orio Logistics ett flertal andra tjänster inom tredjepartslogistik (3PL/TPL). Vi tar ansvar för: avrop/inköp, planering och prognoser, etikettering, montering, satsbyggnation, transportadministration, emballering, spedition, exportdokument och tulldeklarationer, hantering av farligt gods, reklamation- och returhantering och mycket annat.

Bäst på 3PL/TPL

Tredjepartslogistik eller 3PL/TPL är vår specialitet och kärnkompetens sedan sjuttio år. Utmaningen är att erbjuda effektiva logistiklösningar som möter marknadens ständigt ökade krav på flexibilitet, precision och hög leveransservice. Med korta ledtider, hög flexibilitet och en snabbfotad distribution via ett starkt nätverk av transportpartners ökar vi våra kunders konkurrenskraft. När Orio Logistics tar hand om logistiken ska vår kund känna sig helt trygg med att den dagliga logistiken hanteras av erfarna, engagerade proffs.

Fokusera på er kärnkompetens – vi tar hand om logistiken

Som specialister inom 3PL/TPL är det vårt jobb att göra ditt jobb enklare. Du får helt enkelt möjlighet att fokusera tid och energi på er kärnverksamhet – så tar vi ansvar för hela eller delar av er logistikkedja. Ett samarbete med Orio Logistics ger en flexibel, innovativ tredjepartslogistik med positiva effekter på både kostnader, kapitalbindning och inte minst på er leverans- och kundservice. 

Boxes-icon
white-paper ikon

Allt du behöver veta om 3PL

Orio Logistics är en affärspartner inom tredjepartslogistik (3PL/TPL) som tar ett långtgående ansvar för våra kunders logistikkedja: från infrakt till lagerhantering, leverans och returhantering. Breda och flexibla logistiklösningar som utformas individuellt för era behov. Ladda ner vårt Whitepaper nedan för att lära dig mer om tredjepartslogistik och se hur vi kan hjälpa ditt företag att förbättra logistikkedjan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

”E-handel driver innovation inom tredjepartslogistik”

Ökningen av e-handeln har på kort tid ställt tredjeparts– logistikbranschen inför nya utmaningar. Inspirerade av Amazon, Alibaba och Zalando ställer den snabbväxande e-handeln höga krav på exibla upplägg, korta ledtider, hög servicegrad till kunder och konsumenter samt inte minst en effektiv returlogistik.

Läs hela artikeln

Ett logistikcenter i världsklass

Tio mil sydost om Stockholm finns ett modernt logistikcenter och en logistikkompetens i världsklass. Anläggningen har en yta på ca 73 000 kvadrat, är automatiserad, har avancerade säkerhetslösningar och är anpassad för att hantera bland annat e-handel, reservdelar, livsmedel, farligt gods och effektiva returprocesser.

Kontakta oss för mer information ›

kontakta oss bild

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.