great

Tredjepartslogistik

Orio Logistics är en logistikpartner inom tredjepartslogistik (3PL/TPL) som tar ett långtgående ansvar för våra kunders logistikkedja: från infrakt till lagerhantering, leverans och returhantering. Breda och flexibla logistiklösningar som utformas individuellt för era behov.

Heltäckande inom tredjepartslogistik

Att vara en bra logistikpartner handlar om så mycket mer än att bara lagerhålla varor. Det gäller att avlasta, ta ansvar och ge en flexibel service som stärker er konkurrenskraft och gör er mer snabbfotade. Grunden är Orios kompetenta och engagerade personal som med solid branscherfarenhet är proffs på 3PL/TPL. En annan av våra styrkor är den höga automatiseringen i vårt lager, där vi kan hantera alla typer av gods och orderstorlekar.

Brett tjänsteutbud inom 3PL

Utöver lagerhantering erbjuder Orio Logistics ett flertal andra tjänster inom tredjepartslogistik (3PL/TPL). Vi tar ansvar för: avrop/inköp, planering och prognoser, etikettering, montering, satsbyggnation, transportadministration, emballering, spedition, exportdokument och tulldeklarationer, hantering av farligt gods, reklamation- och returhantering och mycket annat.

Bäst på TPL

Tredjepartslogistik eller 3PL/TPL är vår specialitet och kärnkompetens sedan sjuttio år. Utmaningen är att erbjuda effektiva logistiklösningar som möter marknadens ständigt ökade krav på flexibilitet, precision och hög leveransservice. Med korta ledtider, hög flexibilitet och en snabbfotad distribution via ett starkt nätverk av transportpartners ökar vi våra kunders konkurrenskraft. När Orio Logistics tar hand om logistiken ska vår kund känna sig helt trygg med att den dagliga logistiken hanteras av erfarna, engagerade proffs.

Fokusera på er kärnkompetens – vi tar hand om logistiken

Som specialister inom 3PL/TPL är det vårt jobb att göra ditt jobb enklare. Du får helt enkelt möjlighet att fokusera tid och energi på er kärnverksamhet – så tar vi ansvar för hela eller delar av er logistikkedja. Ett samarbete med Orio Logistics ger en flexibel, innovativ tredjepartslogistik med positiva effekter på både kostnader, kapitalbindning och inte minst på er leverans- och kundservice. 

”E-handel driver innovation inom tredjepartslogistik”

Ökningen av e-handeln har på kort tid ställt tredjeparts- logistikbranschen inför nya utmaningar. Inspirerade av Amazon, Alibaba och Zalando ställer den snabbväxande e-handeln höga krav på exibla upplägg, korta ledtider, hög servicegrad till kunder och konsumenter samt inte minst en effektiv returlogistik.

Läs hela artikeln

Frågor och svar om Tredjepartslogistik

Besök vår FAQ sida där vi berättar mer om vad tredjepartslogistik är för någonting, vad 3PL kostar  och mer detaljerat om hur ett 3PL företag i Stockholm arbetar med logistikfrågor.

Så fungerar 3PL - Whitepaper

Fördjupad information om Orio Logistics och tredjepartslogistik direkt i din inkorg. Ange din epost nedan så skickar vi den till dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.