Transport och Logistik

Orio Logistics levererar totallösningar inom tredjepartslogistik av högsta kvalitet. En naturlig och prioriterad ingrediens är därmed att bistå med effektiva transporter till och från vårt logistikcenter.

Effektiva transporter till och från logistikcentret

Orio Logistics levererar totallösningar inom tredjepartslogistik. En naturlig och prioriterad ingrediens är därmed att bistå med effektiva transporter till och från vårt logistikcenter. Dagligen hanterar vi stora godsvolymer med tusentals avsändare och mottagare i fler än 60 länder världen över. Under årens lopp har vi därför utvecklat starka relationer med ett stort nätverk av transportörer, som neutral aktör samarbetar vi med samtliga transportörer. Ett värdefullt nätverk som även våra kunder kan dra nytta av genom att dra fördel av en större gemensam förhandlingsstyrka, Orios transportkunskap och det förtroende som etablerats med med transportörerna under årens lopp.

Transportadministration, orderhantering och support

Orio Logistics kunniga och flerspråkiga supportpersonal kan även ta hand om olika transportadministrativa uppgifter, hantera ordermottagning och tillhörande kringtjänster. Orio Logistics är dessutom certifierade som ”känd avsändare” vilket innebär betydligt minskade ledtider på till exempel flygplatser och andra omlastningsplatser.

Truck-icon
white-paper ikon

Allt du behöver veta om 3PL

Orio Logistics är en affärspartner inom tredjepartslogistik (3PL/TPL) som tar ett långtgående ansvar för våra kunders logistikkedja: från infrakt till lagerhantering, leverans och returhantering. Breda och flexibla logistiklösningar som utformas individuellt för era behov. Ladda ner vårt Whitepaper nedan för att lära dig mer om tredjepartslogistik och se hur vi kan hjälpa ditt företag att förbättra logistikkedjan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
kontakta oss bild

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.