Returlogistik

Returlogistik och returhantering är ett område som kräver erfarenhet, kompetens och moderna IT-lösningar, allt detta finns hos Orio Logistics.

Enkel returlogistik starkt konkurrensmedel

Med en växande e-handel hos både traditionella detaljister och renodlade e-handlare har en effektiv och enkel returlogistik blivit ett starkt konkurrensmedel. Returer är inte längre något ”nödvändigt ont” utan något som skapar mervärde för kunder och konsumenter. Här gäller det att erbjuda enkla och flexibla returmöjligheter och att arbeta smart och flexibelt med helhetssyn på varuflödet. Returlogistik är ett område som kräver erfarenhet, kompetens och moderna IT-lösningar, allt detta finns hos Orio Logistics.

Enkel returlogistik en nyckel till framgång

För e-handeln är varuflödet en särskilt betydelsefull nyckel till framgång – upphämtning, inleverans, lager plock och pack, distribution och spårning av gods – samt inte minst kundservice och en enkel, effektiv returlogistik och returhantering. Kunderna reagerar snabbt på både positiva och negativa erfarenheter som sprids snabbt i sociala medier. Hanteras returerna rätt blir det en källa till fler kunder och ökade intäkter.

Truck-icon
white-paper ikon

Allt du behöver veta om 3PL

Orio Logistics är en affärspartner inom tredjepartslogistik (3PL/TPL) som tar ett långtgående ansvar för våra kunders logistikkedja: från infrakt till lagerhantering, leverans och returhantering. Breda och flexibla logistiklösningar som utformas individuellt för era behov. Ladda ner vårt Whitepaper nedan för att lära dig mer om tredjepartslogistik och se hur vi kan hjälpa ditt företag att förbättra logistikkedjan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
kontakta oss bild

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.