great

Returlogistik

Returlogistik och returhantering är ett område som kräver erfarenhet, kompetens och moderna IT-lösningar, allt detta finns hos Orio Logistics.

Enkel returlogistik starkt konkurrensmedel

Med en växande e-handel hos både traditionella detaljister och renodlade e-handlare har en effektiv och enkel returlogistik blivit ett starkt konkurrensmedel. Returer är inte längre något ”nödvändigt ont” utan något som skapar mervärde för kunder och konsumenter. Här gäller det att erbjuda enkla och flexibla returmöjligheter och att arbeta smart och flexibelt med helhetssyn på varuflödet. Returlogistik är ett område som kräver erfarenhet, kompetens och moderna IT-lösningar, allt detta finns hos Orio Logistics.

Enkel returlogistik en nyckel till framgång

För e-handeln är varuflödet en särskilt betydelsefull nyckel till framgång – upphämtning, inleverans, lager plock och pack, distribution och spårning av gods – samt inte minst kundservice och en enkel, effektiv returlogistik och returhantering. Kunderna reagerar snabbt på både positiva och negativa erfarenheter som sprids snabbt i sociala medier. Hanteras returerna rätt blir det en källa till fler kunder och ökade intäkter.

Så fungerar 3PL

Fördjupad information om Orio Logistics och tredjepartslogistik direkt i din inkorg. Ange din epost nedan så skickar vi den till dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.