Reservdels- och eftermarknadsflöden

Lönsamma reservdels- och eftermarknadsflöden byggs upp som effektiva helhetslösningar där en effektiv lagerhantering och snabb distribution är grunden. Men ett verkligt vässat reservdels- och eftermarknadsflöde utmärks även av en proffsig kundsupport, automatisk varupåfyllnad och en effektiv returhantering.

Kundsupport

Vår kompetenta kundtjänst är bemannad med välutbildad och kunnig personal som hanterar order, reklamationer och returer, leveranser och säkerställer att våra kunders mottagare alltid kan få bästa möjliga support.

VMI-tjänster – automatisk påfyllning

Orio Logistics har även kunskap och kompetens att hantera VMI – Vendor Managed Inventory, dvs. säkerställa en löpande påfyllning av reservdelar och förnödenheter hos kundens mottagare.

Returhantering

Ofta finns det ett behov av att omhänderta överblivna eller uttjänta produkter som ska repareras, återvinnas eller kasseras/destrueras. Orio Logistics tar även hand om de returer som genereras i vår kunds reservdels- och eftermarknadsflöde.

Fler smarta tilläggstjänster

Basen i Orio Logistics erbjudande är en effektiv och flexibel lager- och distributionslösning. Utöver grundläggande tredjepartslogistik utvecklar vi smarta tilläggstjänster som ger våra kunder ett extra värde, samtidigt som vi blir en mer unik logistikpartner.

 

Truck-return-icon
white-paper ikon

Allt du behöver veta om 3PL

Orio Logistics är en affärspartner inom tredjepartslogistik (3PL/TPL) som tar ett långtgående ansvar för våra kunders logistikkedja: från infrakt till lagerhantering, leverans och returhantering. Breda och flexibla logistiklösningar som utformas individuellt för era behov. Ladda ner vårt Whitepaper nedan för att lära dig mer om tredjepartslogistik och se hur vi kan hjälpa ditt företag att förbättra logistikkedjan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
kontakta oss bild

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.