Livsmedelslogistik

Livsmedel behöver också kunna hanteras snabbt och flexibelt med hänsyn till säsongsvariationer, kampanjer och andra faktorer som påverkar efterfrågan. Vi har de resurser och den kompetens som krävs för en säker och effektiv livsmedelslogistik.

Livsmedelslogistik/hantering i vårt TPL-lager

Orio Logistics hanterar ett brett spektra av produkter i det välutrustade och automatiserade TPL-lager i Nyköping. Ett specialområde är logistik för torra varor/kolonialvaror på uppdrag av producenter och leverantörer till dagligvaruhandeln.

Livsmedelslogistik enligt de krav som ställs

Livsmedelslogistik ställer extra höga krav på en säker och hygienisk hantering där hela försörjningskedjan är noggrant dokumenterad och produkterna spårbara. Livsmedel behöver också kunna hanteras snabbt och flexibelt med hänsyn till säsongsvariationer, kampanjer och andra faktorer som påverkar efterfrågan.

Här har vi stor erfarenhet och vår logistikanläggning är godkänd för livsmedelshantering, och möter därmed tuffa myndighetskrav. Vårt affärssystem och WMS (lagerstyrningssystem) är anpassat för den här typen av logistik och kan hantera lagerförde varor, exempelvis livsmedel, enligt FIFO –anskaffning och försäljning enligt först in-först ut-principen.

Vi är stolta över att flera kunder i livsmedelsbranschen har valt oss som partner, exempelvis Renée Voltaire, Annas Pepparkakor och Menigo.

Strawberry-icon
white-paper ikon

Allt du behöver veta om 3PL

Orio Logistics är en affärspartner inom tredjepartslogistik (3PL/TPL) som tar ett långtgående ansvar för våra kunders logistikkedja: från infrakt till lagerhantering, leverans och returhantering. Breda och flexibla logistiklösningar som utformas individuellt för era behov. Ladda ner vårt Whitepaper nedan för att lära dig mer om tredjepartslogistik och se hur vi kan hjälpa ditt företag att förbättra logistikkedjan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
kontakta oss bild

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.