3PL för E-handlare

Kärnan i en framgångsrik e-handel är en effektiv logistik. Det har de största e-handlarna insett och satsar därför stort på logistiken. De flesta e-handlare har dock inte möjlighet att bygga upp egna, avancerande logistikcenter. Då är lösningen att vända sig till en extern tredjepartslogistiker som har de resurser och den kompetens som behövs.

Flexibel totallösning för e-handelslogistik

Orio Logistics erbjuder e-handlare en totallösning för e-handelslogistik där vi hanterar stora flöden av enstaka order och styckplock med krav på hög varutillgänglighet, korta ledtider, god leveranskvalitet. Vi kan dessutom säkra en snabb och flexibel distribution och ta ansvar för en effektiv returhantering. Målsättningen är förstås att kunderna ska få sina leveranser och eventuella returer hanterade så snabbt och enkelt som möjligt. Och att du som kund ska få kostnadseffektiv logistik och en lönsam e-handel.

3PL/TPL med mervärde för e-handlare

E-handelslogistik har vuxit fram som ett specialområde inom 3PL/TPL. Orsaken är förstås att e-handlare har speciella utmaningar – många små order som kräver stuckplock, krav på tillgänglighet, noggrannhet, snabbhet, korta ledtider, hög servicegrad och en enkel men effektiv returhantering för att skapa mervärde för kunden. Allt detta är en självklar del i Orio Logistics erbjudande för e-handelslogistik. Dessutom får våra kunder direkt tillgång till vår kompetenta interna IT-avdelning, som förstår era utmaningar och speciella behov och krav.

E-handel på dina villkor

Ökar er försäljning snabbt men oförutsägbart? Då är Orio Logistics skalbara och flexibla e-handelslogistik ett perfekt alternativ. Som tredjepartslogistiker och specialist på e-handelslogistik erbjuder vi en effektiva, kundanpassade lösningar för er logistik. För oss är det en självklarhet att anpassa våra tjänster till er affär och specifika behov och önskemål.

Frågor och svar om tredjepartslogistik för
e-handlare

Besök vår sida där vi berättar mer om vad tredjepartslogistik för e-handlare innebär och mer detaljerat om hur ett 3PL företag arbetar med lager och logistik för
e-handlare.

Orio Logistics e-handelslogistik:

 • IT-integration av ert ordersystem med Orio Logistics logistiksystem
 • Leveransmottagning och inlagring
 • Lagerhållning
 • Orderhantering
 • Plock
 • Packning och emballage
 • Distribution
 • Returlogistik
 • Tillgång till vår IT-avdelning
 • Avancerade säkerhetssystem
dator ikon

Så här kan ett köp se ut:

white-paper ikon

Allt du behöver veta om 3PL

Orio Logistics är en affärspartner inom tredjepartslogistik (3PL/TPL) som tar ett långtgående ansvar för våra kunders logistikkedja: från infrakt till lagerhantering, leverans och returhantering. Breda och flexibla logistiklösningar som utformas individuellt för era behov. Ladda ner vårt Whitepaper nedan för att lära dig mer om tredjepartslogistik och se hur vi kan hjälpa ditt företag att förbättra logistikkedjan.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
kontakta oss bild

Vill du bli kontaktad?

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.