Tillfälligt buffertlager

Extralager, buffertlager, temporära lagerbehov?

Just nu ställs vi inför helt nya utmaningar då Convid-19/Corona slår hårt mot många företags verksamhet. Många företag drabbas av att deras egen lagerlösning inte har rätt kapacitet och man kan tvingas till att buffra lite längre än planerat. Logistiken/Supply chain är en mycket viktig hörnsten i dagens samhälle för att allt ska fungerar på ett tillfredsställande sätt. Allt från produktionsmaterial för tillverkande industri till varuförsörjning av förbrukningsartiklar i dagligvaruhandel som t ex livsmedel.

Vi på Orio kan vara en hjälpande hand som kan ta hand om detta nya peak behov som ni har ofrivilligt ställts inför. Givetvis kan vi också addera andra mervärdestjänster som t ex ompackning, prismärkning av era produkter. Detta så att det är förberett att snabb kunna leverera ut era varor när affärerna börjar komma igång som vanligt igen.

Vill du veta mera hur vi kan hjälpa dig och vilken kapacitet vi har tillgängligt? Kontakta gärna Martin Lennbom / BUSINESS AREA MANAGER per telefon +46 (0) 155 24 41 21 eller martin.lennbom@oriologistics.com så börjar vi där.

Box-icon
kontakta oss bild

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.