Om Orio Logistics

Med lång erfarenhet, engagerad personal och ett utmärkt läge är vi den perfekta tredjepartlogistikern för dig och ditt företag. Vårt breda tjänsteutbud, våra korta ledtider och vår snabbfotade distribution gör det svårt att slå oss på fingrarna.

År 2013 bytte vi namn från Saab Automobile Parts till Orio och sedan dess har vi breddat vår verksamhet. Idag säljer Orio reservdelar till mängder med bilmärken och andra fordon. Med tiden har vi även blivit mer flexibla och erbjuder nu även tjänster inom affärsområdet Logistics, för de flesta segment och branscher. Orio AB är ett starkt företag med en lång erfarenhet som grundar sig över 70 år tillbaka i tiden. Vi alltid jobbat med kundens affär som högsta prioritet, i allt vi gör. När vi valde att ge oss in i logistikens värld var det bara naturligt att vårt gamla tankesätt och våra tidigare värderingar följde med. Våran devis kom på papper för ett par år sedan och lyder: På dina villkor.

Modernt logistikcenter med bra läge

Orio Logistics moderna logistikcenter är beläget tio mil söder om Stockholm – mitt i Norden och med omedelbar närhet till hamnar, järnväg och Europavägar. Vårt logistikcenter är 73 000 kvadratmeter, har en hög automationsgrad och hanterar effektivt såväl pallar och lådor som enstaka artiklar. Anläggningen är dessutom utrustad för att hantera tempererade varor, farligt gods och artiklar med högt ställda krav på hygien och säkerhet. 

 

Kontakta oss idag.

Du är alltid välkommen att kontakta mig vid frågor rörande din 3PL-lösning.

Martin Lennbom
Business Area Manager
Tel: +46 (0) 155 24 41 21
martin.lennbom@oriologistics.com

Ett flexibelt logistikcenter

  • 73 000 kvm lageryta
  • ..10 mil söder om Stockholm
  • Engagerad personal som förstår er affär
  • ..anpassa till de flesta verksamheter och behov
  • Avancerat säkerhetssystem med b.l.a brandskydd, larm och sprinklers bl.a.
  • Automatiserat lager för hög effektivitet och god arbetsmiljö

Boka en guidad tur Titta in i lagret

kontakta oss bild

Vill du bli kontaktad?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.