Kunder med varierande behov och krav

Nedan hittar du några av våra kundcase som visar på bredden och flexibiliteten i vår verksamhet. Vill du veta mera om 3PL-samarbeten kontakta oss!

”Det bästa externlagret hittills”

Tyska livsmedelskedjan Lidl grundades på 70-talet av Dieter Schwarz i Baden Würtenberg i Tyskland. Över fyra decennier senare har bolaget verksamhet i tjugosju länder, fler än tiotusen butiker och en omsättning på närmare 70 miljarder Euro. Det gör Lidl till det största dagligvaruföretaget och ett de största detaljhandelsföretagen i Europa. I Sverige lanserades Lidl 2003 och har sedan dess etablerat över 160 butiker.

”En viktig partner för hela vår reservdelsdistribution i Norden och Baltikum”

– Vi har beslutat att fortsätta vårt framgångsrika, långsiktiga samarbete med Orio Logistics, tack vare samarbetets starka kundfokus och höga flexibilitet. Vår största utmaning är att balansera rätt lagernivåer mot en hög tillgänglighet och servicegrad. Orio Logistics hjälper oss att nå den målsättningen och under årens lopp har de blivit en viktig partner för hela vår reservdelsdistribution i Norden och Baltikum, säger Jeff Fullam, ansvarig för Opels samarbeten med externa logistikaktörer. Avtalet är tecknat på 5 år.

“Vi har stort förtroende för Orio Logistics”

Företaget AB Annas Pepparkakor – Sveriges ledande producent av pepparkakor – har valt Orio Logistics som lager- och logistikpartner för att lagra och distribuera affärskritiska volymer i samband med julförsäljningen. Vi har stort förtroende för Orio Logistics och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Peter Johannesson, Plant Manager för Annas Pepparkakors tillverkning i Tyresö, söder om Stockholm.

Ett flexibelt logistikcenter

  • 73 000 kvm lageryta
  • ..10 mil söder om Stockholm
  • Engagerad personal som förstår er affär
  • ..anpassa till de flesta verksamheter och behov
  • Avancerat säkerhetssystem med b.l.a brandskydd, larm och sprinklers bl.a.
  • Automatiserat lager för hög effektivitet och god arbetsmiljö

Boka en guidad tur Titta in i lagret