Kunder med varierande behov och krav på tredjepartslogistik

Nedan hittar du några av våra kundcase som visar på bredden och flexibiliteten i vår verksamhet. Vill du veta mera om 3PL-samarbeten kontakta oss!

”Det bästa externlagret hittills”

Tyska livsmedelskedjan Lidl grundades på 70-talet av Dieter Schwarz i Baden Würtenberg i Tyskland. Över fyra decennier senare har bolaget verksamhet i tjugosju länder, fler än tiotusen butiker och en omsättning på närmare 70 miljarder Euro. Det gör Lidl till det största dagligvaruföretaget och ett de största detaljhandelsföretagen i Europa. I Sverige lanserades Lidl 2003 och har sedan dess etablerat över 160 butiker. 

Läs artikeln här ›

“Vi har stort förtroende för Orio Logistics”

Företaget AB Annas Pepparkakor – Sveriges ledande producent av pepparkakor – har valt Orio Logistics som lager- och logistikpartner för att lagra och distribuera affärskritiska volymer i samband med julförsäljningen. Vi har stort förtroende för Orio Logistics och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Peter Johannesson, Plant Manager för Annas Pepparkakors tillverkning i Tyresö, söder om Stockholm.

Läs artikeln här ›

Renée Voltaire väljer Orio för logistiken

Livsmedelsföretaget Renée Voltaire AB utvecklas snabbt med allt fler produkter, nya kunder, en tilltagande e-handel och en ökande export. Sedan starten för tretton år sedan har företagets omsättning vuxit från 0 till närmare hundra miljoner kronor. 

Läs artikeln här ›

Drev.se accelererar med Orio Logistics

Drev.se erbjuder Nordens bredaste utbud av reservdelar till fritidsbåtar, fler än 100 000 lagerlagda artiklar som köps enkelt och tryggt på nätet. Kunderna är både verkstäder och privatpersoner med höga krav på ett brett sortiment, god tillgänglighet, snabb leverans och enkel returhantering. En effektiv och flexibel logistik är därför en nödvändighet. 

Läs artikeln här ›

Sjö&Hav utvecklas vidare med Orio Logistics

Sjö&Hav Outdoor Care har valt att samarbeta med Orio Logistics för infrakt. Lagerhållning och distribution av sina miljöanpassade, svensktillverkade mygg- och fästingmedel, tvål, schampo och diskmedel för användning i saltvatten.

Läs artikeln här ›

CVI Automotive har outsourcat logistiken till Orio Logistics

Reservdelslogistik till kräsna, passionerade entusiaster. Om du inte är en passionerad ägare av en Volvo tillverkad från slutet av 1940-talet och fram till millennieskiftet så har du förmodligen inte hört talas om företaget CVI Automotive. CVI står för Classic Volvo Imports och grundades 1988 i London av Mikael Sällström. Sedan 2018 har CVI outsourcat sin logistik till Orio Logistics i Nyköping.

Läs artikeln här

Höga krav på snabbhet, precision och flexibilitet

Menigo Foodservice är en fullsortimentsgrossist som levererar mat, utrustning och drycker till i cirka 15 000 restauranger, storkök och butiker i hela Sverige. De senaste åren har Menigo haft en stark tillväxt, vilket innebär att den egna logistikorganisationen behöver kompletteras med extern kapacitet.

Läs artikeln här

Hockeylogistik – Better Hockey Sweden världsledare på hockeyprodukter off-ice

Allt finns på nätet. Självklart finns det därför en specialbutik för hockeyprodukter för ”off-ice training” – bland annat mål, skottplattor, skottramper och slideboards – för träning utanför rinken. Nätbutiken heter Better Hockey och startades för knappt sju år sedan.

Läs artikeln här

”En premiumprodukt kräver logistik av högsta klass”

Svenska e-handlaren IconMirror utvecklar och säljer sminkspeglar av premiumkvalitet till både konsumenter, make-up-artister och kosmetikkedjor. Nu satsar företaget på en bred europeisk expansion, vilket förutsätter en logistik av allra högsta kvalitet.

Läs artikeln här ›